Ηλεκτρονικό Ράφι Online Πωλήσεων στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του Πειραιά και στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr

Ηλεκτρονικό Ράφι Online Πωλήσεων στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του Πειραιά και στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr

Το   Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς στηρίζει τις Επιχειρήσεις και τις Τοπικές Αγορές  στο lockdown με μια καινοτομική  πρωτοβουλία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στηρίζουμε τις Επιχειρήσεις:  όλες οι  Επιχειρήσεις του Πειραιά και του  Αργοσαρωνικού μπορούν άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ  να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις αξιοποιώντας όλους τους δυνατούς τρόπους. Αποκτήστε σήμερα μέσω του  Ε.Β.Ε.Π. :

  • Click Away: για ηλεκτρονική προβολή των προϊόντων σας στην ηλεκτρονική αγορά  Directmarket.gr, ηλεκτρονική παραγγελία, πληρωμή με κατάθεση, με κάρτα ή στο POS και παραλαβή με ραντεβού στο κατάστημα.
  • Ηλεκτρονικό Ράφι στην ηλεκτρονική  αγορά  Directmarket.gr  για ηλεκτρονικές  πωλήσεις με όλους τους δυνατούς  τρόπους πληρωμής και αποστολής παραγγελίας.

Το Ε.Β.Ε.Π. αναλαμβάνει την πρωτοβουλία  αυτή σε συνεργασία με την ηλεκτρονική  αγορά Directmarket.gr για να στηρίξουν άμεσα  τις επιχειρήσεις σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για το λιανικό εμπόριο, για να δώσουν  μια άμεση, σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση ΔΩΡΕΑΝ  για την περίοδο της πανδημίας στους επιχειρηματίες και στους καταναλωτές.

Η ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr  απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις  επιχειρήσεις:

  • τόσο σε αυτές που δεν διαθέτουν δικό τους e-SHOP και τεχνογνωσία ηλεκτρονικού εμπορίου, οι οποίες χωρίς καμία υποδομή  (μια απλή μόνο σύνδεση στο internet) μπορούν
    άμεσα να προβάλουν ή/και να πουλήσουν ηλεκτρονικά τα προϊόντα τους.
  • όσο και σε αυτές που διαθέτουν δικό  τους e-SHOP και μπορούν εύκολα και με  αυτόματο τρόπο (αρχείο xml) να αποκτήσουν  ένα επιπλέον ηλεκτρονικό κανάλι για να  προβάλουν  και να διαθέσουν τα προϊόντα  τους,   μέσα από την Hλεκτρονική Αγορά (ένα σύγχρονο Marketplace) Directmarket.gr.

To Directmarket.gr αποτελεί εξέλιξη μιας  επιμελητηριακής πρωτοβουλίας που  στηρίχθηκε από την ΚΕΕΕ   και σήμερα  υποστηρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο πάνω από 1.600 επιχειρήσεις και πάνω από  1.600.000 προϊόντα. Την τοπική Αγορά Directmarket μπορείτε να την επισκεφθείτε εδώ: https://bit.ly/3e7eX15

Oι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να  ενεργοποιήσουν τις δικές τους ηλεκτρονικές πωλήσεις στη διεύθυνση  directmarket.gr ακολουθώντας την επιλογή “ξεκινήστε τώρα το δικό σας κατάστημα στο direct market  και “online εγγραφή”.

Eπίσης πρόσβαση στη ίδια υπηρεσία  μπορεί να έχουν μέσα από το site της ΚΕΕΕ  και των  επιμελητηρίων και το banner ” ηλεκτρονική αγορά / αγοράζω στον τόπο  μου”.

Eγγραφείτε online για να ξεκινήσετε εδώ: https://bit.ly/2OoOwZD

Η έμπειρη τεχνική ομάδα του Directmarket.gr θα σας καθοδηγήσει σε οποιαδήποτε απορία σας και θα σας υποστηρίξει για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις σας καθημερινά.

info@directmarket.gr,  2610 452820 (Δευτ.- Παρ: 09:00- 17:00)

Υποστήριξηscreen tag
Μετάβαση στο περιεχόμενο