Παρουσίαση υπηρεσιών του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά για τη δράση «e-λιανικό»

Παρουσίαση υπηρεσιών του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά για τη δράση «e-λιανικό»

 

Η παρουσίαση της δράσης «e-λιανικό» πραγματοποιήθηκε σήμερα σε εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της πόλης,  στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά, παρουσία λίγων συμμετεχόντων στο πλαίσιο  τήρησης των μέτρων ασφαλείας κατά του COVID – 19.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Καρύδης, υποδέχθηκαν στο νεοσύστατο Κέντρο τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Βασίλη Κορκίδη, τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιάννη Βουτσινά, τον Β΄ Αντιπρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργο Παπαμανώλη και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Θοδωρή Καπράλο, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό  και ενημερώθηκαν εκτενώς για τις υπηρεσίες του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας ως προς τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων για την ένταξη στη δράση  «e-λιανικό».

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο CEO της  ICAP κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος, ενώ τη δράση παρουσίασε η κα Αναστασία Ζαχαράκη αναπληρώτρια υπεύθυνη του έργου.

Η δράση «e-λιανικό» είναι ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης που υλοποιείται μέσω του ΕΠΑΝΕΚ, για την υποστήριξη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων προκειμένου να δημιουργήσουν e-shop.

Οι επιχειρήσεις απευθύνονται στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας, το οποίο συντάσσει δωρεάν τον φάκελο υποβολής της πρότασης για το  «e-λιανικό», με την οποία μπορούν να  δημιουργήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ή να αναβαθμίσουν το ήδη υπάρχον, ενώ παράλληλα παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη.


Video από την παρουσίαση της δράσης: https://bit.ly/3rjpiL6

Υποστήριξηscreen tag
Μετάβαση στο περιεχόμενο